Wtorek
Śniadanie:
- szynka;
- sałata, ogórek, rzodkiewka;
- mix pieczywa;
- owsianka z cynamonem na mleku;
- herbatka malinowa;
- arbuz;
Obiad I danie:
- barszcz ukraiński;
Obiad II danie:
- pieczone bioderka drobiowe;
- kasza pęczak;
- warzywa gotowane na parze;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- crossaint z dżemem;
- kakao;
II podwieczorek:
- kolorowe kanapeczki;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- jajecznica ze szczypiorkiem;
- mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- herbatka;
- papryka w słupkach;
Obiad I danie:
- zupa kapuśniak;
Obiad II danie:
- lasagne bolognese;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- hamburgery;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- pieczony schab;
- sałata, ogórek kiszony;
- mix pieczywa;
- płatki jaglane na mleku;
- herbatka truskawkowa;
- świeży ogórek;
Obiad I danie:
- zupa zacierkowa;
Obiad II danie:
- indyk w sosie orientalnym z warzywami;
- ryż z kurkumą;
- surówka z białej kapusty, marchewki i natki poetruszki;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka z brokułów z jajkiem, szynką i kukurydzą;
- pieczywo;
- herbatka pomarańczowa;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Piątek
Śniadanie:
- ser żółty;
- sałata, pomidor;
- mix pieczywa;
- kasza z syropem malinowym;
- herbatka owocowa;
- gruszka;
Obiad I danie:
- krem marchewkowy z makaronem;
Obiad II danie:
- kotlety ziemniaczane z mozzarellą, sos pieczarkowy;
- surówka wielowarzywna;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- ciasto biszkoptowe z bitą śmietaną i malinami;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;