Poniedziałek
Śniadanie:
- szyneczka, sałata masłowa, papryka;
- mix pieczywa;
- płatki kukurydziane na mleku;
- herbatka z cytryną;
- ogórek w słupkach;
Obiad I danie:
- rosół drobiowo – wołowy z makaronem;
Obiad II danie:
- indyk duszony z warzywami;
- ryż;
- fasolka szparagowa;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem;
- pieczywo;
- świeże warzywa;
- herbatka owocowa;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Wtorek
Śniadanie:
- twaróg chudy z miodem;
- mix pieczywa;
- płatki wielozbożowe na mleku;
- herbatka pomarańczowa;
- mandarynki;
Obiad I danie:
- zupa buraczana;
Obiad II danie:
- kotlety schabowe;
- pieczone ziemniaki;
- surówka z sałaty lodowej i świeżych warzyw;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- tosty z szynki, serem i ketchupem;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Środa
Śniadanie:
- parówki na ciepło z ketchupem;
- mix pieczywa;
- płatki cynamonowe na mleku;
- herbatka z cytrynką;
- pomidorki koktajlowe;
Obiad I danie:
- zupa jarzynowa;
Obiad II danie:
- strogonoff wieprzowy;
- kasza gryczana;
- surówka z kiszonych ogórków;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- kolorowe kanapeczki;
- kompot;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;
Czwartek
Śniadanie:
- bukiet wędlin;
- jajka z majonezem i szczypiorkiem;
- mini bułeczki;
- ciasto wielkanocne;
- kakao;
Obiad I danie:
- barszcz biały z kiełbaską i jajkiem;
Obiad II danie:
- pieczone pałki z kurczaka;
- ziemniaki gotowane;
- duszona mini marchewka;
- kompot wieloowocowy;
Podwieczorek:
- sałatka jarzynowa;
- pieczywo;
- herbatka pomarańczowa;
II podwieczorek:
- chałka z masełkiem;
- woda mineralna niegazowana;