Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Jadłospis 22.04 -25.04.2025 r.

Strona główna Jadłospis Jadłospis 22.04 -25.04.2025 r.

Wtorek

Śniadanie:

  • szynka;
  • sałata, ogórek, rzodkiewka;
  • mix pieczywa;
  • owsianka z cynamonem na mleku;
  • herbatka malinowa;
  • arbuz;

Obiad I danie:

  • barszcz ukraiński;

Obiad II danie:

  • pieczone bioderka drobiowe;
  • kasza pęczak;
  • warzywa gotowane na parze;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • crossaint z dżemem;
  • kakao;

II podwieczorek:

  • kolorowe kanapeczki;
  • woda mineralna niegazowana;

Środa

Śniadanie:

  • jajecznica ze szczypiorkiem;
  • mix pieczywa;
  • płatki kukurydziane na mleku;
  • herbatka;
  • papryka w słupkach;

Obiad I danie:

  • zupa kapuśniak;

Obiad II danie:

  • lasagne bolognese;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • hamburgery;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Czwartek

Śniadanie:

  • pieczony schab;
  • sałata, ogórek kiszony;
  • mix pieczywa;
  • płatki jaglane na mleku;
  • herbatka truskawkowa;
  • świeży ogórek;

Obiad I danie:

  • zupa zacierkowa;

Obiad II danie:

  • indyk w sosie orientalnym z warzywami;
  • ryż z kurkumą;
  • surówka z białej kapusty, marchewki i natki poetruszki;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • sałatka z brokułów z jajkiem, szynką i kukurydzą;
  • pieczywo;
  • herbatka pomarańczowa;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Piątek

Śniadanie:

  • ser żółty;
  • sałata, pomidor;
  • mix pieczywa;
  • kasza z syropem malinowym;
  • herbatka owocowa;
  • gruszka;

Obiad I danie:

  • krem marchewkowy z makaronem;

Obiad II danie:

  • kotlety ziemniaczane z mozzarellą, sos pieczarkowy;
  • surówka wielowarzywna;
  • kompot wieloowocowy;

Podwieczorek:

  • ciasto biszkoptowe z bitą śmietaną i malinami;
  • kompot;

II podwieczorek:

  • chałka z masełkiem;
  • woda mineralna niegazowana;

Skip to content